EUROPA LEAGUE

Γκιουνές: "Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο εμείς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σενιόλ Γκιουνές στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και πως το σκορ είναι καλό για την Μπεσίκτας, επειδή κατάφερε να βρει δίχτυα. Περιμένει καλύτερη μπάλα στη ρεβάνς.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως το 1-1 είναι καλό για την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς, όπου περιμένει να παιχτεί καλύτερη μπάλα. Αναφορικά με τον αγώνα, είπε πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ενώ για τους Πειραιώτες τόνισε πως έπαιξαν όπως περίμεναν.

"Υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός καλύτερος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν εμείς. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θα δούμε στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης τι θα κάνουμε".

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας λες και ήταν άλλη ομάδα. Θα μπορούσε και δεύτερο γκολ. Πώς το σχολιάζετε;

"Στο πρώτο παιχνίδι όποιο αποτέλεσμα κι αν πάρεις δεν παίρνεις καμία πρόκριση. Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση. Το εκτός έδρας γκολ είναι θετικό, αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δώσαμε τον έλεγχο στον Ολυμπιακό. Εκανε μία φάση και έβαλε ένα γκολ. Στη ρεβάνς θα παίξουμε με τους ίδιους ποδοσφαιριστές και πιστεύω θα γίνει ένας καλύτερος αγώνας και πιο ωραίος".

Τον περίμενε τον Ολυμπιακό όπως έπαιξε; Στη ρεβάνς θα αγωνιστείτε με την ίδια τακτική; Θα περιμένετε τον Ολυμπιακό στις αντεπιθέσεις;

"Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως τον περιμέναμε. Επαιξε με αντεπιθέσεις. Είχε και την αλλαγή του προπονητή, είχε κάποιους σχηματισμούς, αλλά εμείς θα παίξουμε στην Κωνσταντινούπολη για να τον κερδίσουμε".

Είστε ευχαριστημένος από το σκορ; Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήσασταν άνετος. Είστε το ίδιο άνετος τώρα;

"Ακόμα είμαι άνετος, απλώς είμαι κουρασμένος. Το σκορ το θεωρώ αρκετά καλό. Είναι σημαντικό το να σκοράρεις εκτός έδρας".

Η Μπεσίκτας έβαλε ένα γκολ από λάθος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Μέχρι τότε φοβόσασταν για την εξέλιξη του αγώνα, βλέποντας την ομάδα σας να μην κάνει μία κλασική ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο;

"Σέβομαι την άποψή σας. Ισως έπρεπε να το διευκρινίσω καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες όντως στο πρώτο μέρος. Στο γκολ της Μπεσίκτας ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε πράγματι λάθος. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι λες και έπαιζε εκτός έδρας. Περίμενε στο δικό του γήπεδο και άφησε την πρωτοβουλία στην Μπεσίκτας.

"Συμφωνώ μαζί σας. Το γκολ το φάγαμε από μία φάση που δεν το περιμέναμε. Έκανε ένα λάθος η άμυνά μας και ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον πλήρη έλεγχο και θα μπορούσαμε και άλλα τέρματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ