ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: "Έχει κάτι παραπάνω η Γιουβέντους αλλά δεν είμαστε εδώ για να κλαίμε..."

AC Milan coach Gennaro Gattuso arrives at the bench during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez)
AC Milan coach Gennaro Gattuso arrives at the bench during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez) AP PHOTO/MANUEL GOMEZ

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την αντίδραση που έβγαλε η Μίλαν όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπέτις και έστειλε μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Όπως στο "Σαν Σίρο", έτσι και στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπέτις, όμως αυτή τη φορά η ομάδα του Μιλάνου ισοφάρισε με τον Σούσο και με το 1-1 που πήρε στην Ανδαλουσία παραμένει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

"Υπάρχει απογοήτευση, αρχίσαμε με άμυνα με πέντε όμως μας έφεραν σε δύσκολη θέση με την κυκλοφορία της μπάλας που είχαν. Τα πράγματα πήγαν καλύτερα όταν γυρίσαμε το σύστημα σε 3-4-3.

Κάναμε μεγάλο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, όμως στο πρώτο φοβηθήκαμε πολυ. Το γεγονός ότι ήρθαμε εδώ και κάναμε ένα τέτοιο δεύτερο ημίχρονο είναι μεγάλο σημάδι.

Την Παρασκευή θα δούμε την κατάσταση των τραυματιών αλλά αξίζουν μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν, που έπαιξαν για όλους στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε στην κάμερα του "Sky Sport" ο τεχνικός της Μίλαν, ο οποιός ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Γιουβέντους στο "Σαν Σίρο", είπε:

"Τώρα έχουμε 2,5 ώρες που θα είμαστε στο αεροπλάνο και αμέσως μετά θα αρχίσουμε δουλειά. Δεν κοιμάται κανείς. Γνωρίζουμε την Γιουβέντους, είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης.

Θα παίξουμε όμως στα ίσα το ματς. Έχουν κάτι παραπάνω από εμάς αλλά δεν είμαστε εδώ για να κλαίμε".

ΜΠΕΤΙΣ - ΜΙΛΑΝ 1-1 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ