EUROPA LEAGUE

Φιλήθηκαν στο στόμα για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Φιλήθηκαν στο στόμα για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Απίστευτο σκηνικό με τη λήξη του αγώνα στο Έστερσουντ, καθώς ο αμυντικός, Τομ Πέτερσον, φίλησε στο στόμα τον Αλί Κεϊτά για την απόκρουσή του στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

'Εγινε κι αυτό στο Έστερσουντ-ΠΑΟΚ. Δύο παίκτες της σουηδικής ομάδας φιλήθηκαν στο στόμα, πάνω στους πανηγυρισμούς για την μεγαλειώδη πρόκρισή της επί του "Δικεφάλου".

Τι έγινε ακριβώς. Όπως ομολόγησε με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Aftonbladet”, ο παρτενέρ του Παπαγιαννόπουλου στο κέντρο της άμυνας, Τομ Πέτερσον, μετά το σφύριγμα της λήξης πήγε πάνω στον τερματοφύλακα, Αλί Κεϊτά, που είχε σώσει την ομάδα του στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ με το φάουλ του Ενρίκε και τις κεφαλιές των Πρίγιοβιτς, Μάτος και τον φίλησε στο στόμα.

''Ήμουν τόσο χαρούμενος που πήγα πάνω του και τον φίλησα στο στόμα. Τον αγαπώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Για να μην παρεξηγηθούμε, κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο δεν έχει αυτή η ενέργεια. Ο Αλί Κεϊτά, από την πλευρά του, τόνισε ότι πήρε το αίμα του πίσω για το πέναλτι που έκανε στον Ενρίκε και έφερε το 3-1 στον πρώτο αγώνα της Τούμπας.

“Πήγα στην γωνία για να την κλείσω. Έπρεπε να σώσω τη μπάλα σ'΄αυτή τη φάση γιατί είχα κάνει το λάθος στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου μετά την γέννηση των παιδιών μου ”, τόνισε, σημειώνοντας ότι θα γιόρταζε την πρόκριση με καλό φαΐ και μπόλικο ύπνο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ