EUROPA LEAGUE

Φερέρ: "Δυνατή ατμόσφαιρα στο Φάληρο, αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάλα"

Φερέρ: "Δυνατή ατμόσφαιρα στο Φάληρο, αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν αντιπρόεδρος της Μπέτις, Λορένθο Σέρα Φερέρ, εκτιμά ότι οι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα στο ματς (20/9, 22:00), αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τους "βερδιμπλάνκος".

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν αντιπρόεδρος των Ανδαλουσιάνων, Λορένθο Σέρα Φερέρ, έπλεξε το εγκώμιο της ατμόσφαιρα του γηπέδου του Φαλήρου, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι "βερδιμπλάνκος" είναι αρκετά έμπειροι για να μην επηρεαστούν από αυτό.

"Είναι δυνατοί στο γήπεδό τους. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε θέση στο Champions League. Ο κόσμος δημιουργεί δυνατή ατμόσφαιρα, αλλά ο κόσμος δεν παίζει παίζει μπάλα. Μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους για να πάρουμε την πρώτη θέση. Ίδιες μπορεί να έχουν ο Ολυμπιακός και η Μίλαν. Αυτήν την Πέμπτη ντεμπουτάρουμε μα πολλά όνειρα στη διοργάνωση.

Δεν έχω δει τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", θα τον δω στην προπόνηση. Υπάρχει ανησυχία, αλλά δεν σκεφτόμαστε αυτό. Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εάν δεν είναι πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής μας είναι αρκετά έμπειροι για να τα καταφέρουν", υποστήριξε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Θα δείτε αλλαγές σε πρόσωπα"
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθεώνει τον Καμαρά
Η Μπέτις είναι 4η σε εισιτήρια διαρκείας στην Ισπανία
Μαρτίνς: "Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα"
Το "scouting report" για Μπέτις: Κατοχή, τρέξιμο, άμυνα-μπετόν
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μπέτις

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ