EUROPA LEAGUE

Φαν Χάαλ: "Δεχτήκαμε δύο φθηνά γκολ"

Φαν Χάαλ: "Δεχτήκαμε δύο φθηνά γκολ"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Λίβερπουλ έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά άφησε και υπονοούμενα για τις διαιτητικές αποφάσεις στα δύο γκολ των "κόκκινων".

Λίγα λετπά αφότου είχε ολοκληρωθεί το ματς στο "Anfield" και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε γνωρίσει "καθαρή" ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ, ήρθαν τα λόγια του Πολ Σκόουλς ( "θα μπορούσε να είχε βάλει 5 γκολ η Λίβερπουλ, ήταν 10 φορές καλύτερη") να κάνουν ακόμα πιο οδυνηρό το αποτέλεσμα για τον Λουίς Φαν Χάλ.

Ο ίδιος ο Ολλανδός αναγνώρισε πως οι "αντίπαλοι" πήραν δίκαια τη νίκη, ωστόσο προσπάθησε να στείλει μήνυμα ενόψει της ρεβάνς, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ανατροπή όσο δύσκολη και αν φαντάζει στη δεδομένη χρονική στιγμή.

"Πρέπει να πιστεύεις σε κάτι, πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις μία ατμόσφαιρα σαν αυτή που έκανε η Λίβερπουλ στο Anfield και τότε τα πάντα είναι πιθανά.Φυσικά και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Δεν ήμασταν δημιουργικοί αλλά ήταν και η αμυνα της Λίβερπουλ που έπαιξε ρόλο και οφείλουμε να της απονείμουμε τα εύσημα.

Θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να βάζουμε γκολ. Είδα ότι δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που μας άσκησε ψηλά η Λίβερπουλ, δεν μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε και αυτό δημιούργησε μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο 65χρονος Ολλανδός τεχνικός, ο οποιός στη συνέχεια χαρακτήρισε "φθηνά" και τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Φαν Χάαλ: "Δεχτήκαμε δύο φθηνά γκολ"

"Ήταν φθηνό το πρώτο γκολ επειδή πιστεύω ότι ο παίκτης τους πέφτει στο έδαφος όχι από το μαρκάρισμα του Ντεπάι. Το δεύτερο γκολ ήταν φθηνό επίσης, ο Χέντερσον ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα.

Όταν είσαι τόσο παρατηρητικός ώστε να βλέπεις το φάουλ που έκανε μέσα στην περιοχή ο Ντεπάι, πρέπει να δεις και το οφσάιντ. Φυσικά πιστεύω ότι η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στο ματς.

Είναι αλήθεια ότι είχαν πολλές ευκαιρίες και ο Ντε Χέα ήταν φανταστικός. Τώρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε και εμείς ανάλογη ατμόσφαιρα ώστε να τους ασκήσουμε μεγάλη πίεση. Το 2-0 είναι πάντως ένα δύσκολο αποτέλεσμα για μας".

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ