EUROPA LEAGUE

Φαλκάο: "Ευχαριστώ τον Θεό"

Atletico Madrid's Colombian forward Radamel Falcao (R) celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League final football match between Club Atletico Madrid and Athletic Club Bilbao on May 9, 2012 at the National Arena stadium in Bucharest. AFP PHOTO / RAFA RIVASRAFA RIVAS/AFP/GettyImages
Atletico Madrid's Colombian forward Radamel Falcao (R) celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League final football match between Club Atletico Madrid and Athletic Club Bilbao on May 9, 2012 at the National Arena stadium in Bucharest. AFP PHOTO / RAFA RIVASRAFA RIVAS/AFP/GettyImages AFP/GETTY IMAGES

Ο Φαλκάο μετά τον τελικό και την κατάκτηση του Europa League τόνισε πως πήγε στην Ατλέτικο για να νικήσει και ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε την ευκαιρία

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Φαλκάο κατέκτησε το Europa League και μάλιστα ως ήρωας του τελικού και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Πέρσι με την Πόρτο και φέτος με την Ατλέτικο και όπως τόνισε άφησε τους "δράκους" για την Μαδρίτη για να συνεχίσει να κερδίζει, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό.

"Ήρθα στην Ατλέτικο για να κερδίσω και ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την ευκαιρία απόψε, κάτι που λίγοι παίκτες μπορούν να απολαύσουν", τόνισε ο Κολομβιανός.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, όλους στον σύλλογο και φυσικά την σύζυγό μου και όλη την οικογένειά μου την Κολομβία. Το κύπελλο είναι για αυτούς, αλλά και για όλους του φιλάθλους της Ατλέτικο".

Ο Ντιέγκο, ο άλλος σκόρερ της Ατλέτικο στον τελικό, δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίξαμε εξαιρετικά. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι απόψε, αν και αντιμετωπίζαμε μια σπουδαία ομάδα. Είναι ένα όνειρο, μια απίστευτη στιγμή".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ