EUROPA LEAGUE

Europa League: Το τρομερό φινάλε στο Κράσνονταρ - Βαλένθια

Valencia's team players c celebrate their victory after the Europa League round of 16, second leg soccer match between FC Krasnodar and Valencia at the Krasnodar Stadium in Krasnodar, Russia, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Vitaliy Timkiv)
Valencia's team players c celebrate their victory after the Europa League round of 16, second leg soccer match between FC Krasnodar and Valencia at the Krasnodar Stadium in Krasnodar, Russia, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Vitaliy Timkiv) AP

Η Κρασνοντάρ στο 85' πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Βαλένθια, το κράτησε μέχρι το 93', όταν τελικά οι Ισπανοί σκόραραν με τον Γκέδες και πήραν το εισιτήριο για τους "8" του Europa League. (VIDEOS)

Μέσα σε οκτώ λεπτά είχαμε τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων στο ματς της Κράσνονταρ με τη Βαλένθια. Από το 84' μέχρι το 90+5' σημειώθηκαν δύο γκολ με τους Ρώσους να παίρνουν το προβάδισμα και τον Γκέδες να δίνει την πρόκριση στους Ισπανούς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 2-1 υπέρ της Βαλένθια στο πρώτο ματς τα άφηνε όλα ανοικτά για τη ρεβάνς στη Ρωσία. Η Κρασνοντάρ έψαξε το γκολ που θα της χάριζε την πρόκριση και από την άλλη οι νυχτερίδες εκείνο που θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ με εντυπωσιακό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής σκόραρε ένα από τα καλύτερα γκολ της γκολ της βραδιάς και έδωσε σκορ πρόκρισης στην Κρασνοντάρ στο 85'.

Στη συνέχεια η Βαλένθια τα έπαιξε όλα για όλα. Οι Ρώσοι έμοιαζαν να κρατούν έστω και δύσκολα το σκορ που τους έδινε την πρόκριση. Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκέδες χόρεψε την άμυνα των γηπεδούχων και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-1.

Δείτε τα γκολ από το 1.50 και μετά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ