EUROPA LEAGUE

Europa League: Το top 20 γκολ της σεζόν

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα 20 καλύτερα γκολ της σεζόν 2018-19 στο Europa League ανάμεσα στα οποία βρίσκονται αυτά των Ζιλ Ντίας και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα Ντιναμό Κιέβου και Ντουντελάνζ αντίστοιχα. (VIDEO)

Ο τίτλος του φετινού Europa League ήταν... αγγλική υπόθεση, με την Τσέλσι να επικρατεί εύκολα της Άρσεναλ στον μεγάλο τελικό του Μπακού σε μια χρονιά όπου μπήκαν αρκετά πανέμορφα γκολ απ' όλες τις ομάδες που μετείχαν στη διοργάνωσε.

Στο βίντεο που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV με τα 20 καλύτερα γκολ της διοργάνωσης βρίσκονται δυο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα στη 13η θέση είναι το γυριστό σουτ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στην Ντουντελάνζ και στην 6η το φανταστικό γκολ του Ζιλ Ντίας του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου.

Στην πρώτη τριάδα είναι στην 3η θέση ο Γκριμάλντο της Μπενφίκα με το τέρμα που πέτυχε επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη 2η θέση ο Σαρ της Ρεν ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με αντίπαλο τη Γιάμπλονετς και στην κορυφή ο Τομπάιας Χάιντς της Σάρσμποργκ που σκόραρε κόντρα στη Μπεσίκτας με με σουτ από 40 μέτρα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ