EUROPA LEAGUE

Europa League: Στους 16 με δυο νίκες η Ρέιντζερς

Rangers players celebrate after scoring the opening goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Rangers FC at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Luis Vieira)
Rangers players celebrate after scoring the opening goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Rangers FC at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Ρέιντζερς νίκησε την Μπράγκα (0-1) και στην Πορτογαλία με το γκολ του Κεντ από τρομερή ασίστ του Χάτζι και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους 16 του Europa League. (VIDEO)

Την προηγούμενη Πέμπτη έμεινε στο Άιμπροξ της Γλασκώβης πίσω στο σκορ 0-2 από τα γκολ των Φρανσέρζιο και Αμπέλ Ρουίζ. Η Ρέιντζερς, ωστόσο, έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (3-2) επί της Μπράγκα με πρωταγωνιστή τον Ιάνις Χάτζι (δυο γκολ).

Ο Ρουμάνος μέσος και γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου της χώρας, Γκιόργκι, ήταν αυτός έδωσε την ασίστ στον Κεντ στο 61ο λεπτό και η ομάδα της Σκωτίας πανηγύρισε τη νίκη (0-1) και στην Πορτογαλία στη ρεβάνς των δυο ομάδων για τους 32 του Europa League.

Η Ρέιντζερς έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης. Ο Στίβεν Τζέραρντ και οι παίκτες του πήραν το εισιτήριο με δυο νίκες μάλιστα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ