ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Στον "αέρα" το Βόρσκλα - Άρσεναλ

Arsenal's Mesut Ozil, right, and Vorskla's Vyacheslav Sharpar challenge for the ball during the Europa League Group E soccer match between Arsenal and Vorskla in London, England, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Mesut Ozil, right, and Vorskla's Vyacheslav Sharpar challenge for the ball during the Europa League Group E soccer match between Arsenal and Vorskla in London, England, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η αναμέτρηση της Βόρσκλα με την Άρσεναλ - η έδρα της οποία μεταφέρθηκε από την Πολτάβα στο Κίεβο - για την 5η αγωνιστική της Europa League βρίσκεται στον "αέρα" καθώς οι Ουκρανοί δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια διεξαγωγής του ματς με την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η κύρυξη στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία κι ο κίνδυνος πολεμικής σύρραξης με τη Ρωσία επέβαλαν την Τρίτη (27/11) τη μεταφορά της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (29/11, 19:55) αναμέτρησης της Βόρσκλα με την Άρσεναλ - για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League - από την Πολτάβα στο Κίεβο.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του ματς βρίσκεται στον "αέρα", καθώς η ομάδα από την Ουκρανία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια. Στην Πολτάβα βρέθηκαν 500 οπαδοί των "gunners", οι οποίοι τώρα θα πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι το Κίεβο (τέσσερις ώρες απόσταση).

Σε περίπτωση που το ματς διεξαχθεί κανονικά ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα των Λονδρέζων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ