EUROPA LEAGUE

EuropaLeague: Προκρίθηκαν Απόλλων Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ

EuropaLeague: Προκρίθηκαν Απόλλων Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Απόλλων Λεμέσου και ΑΠΟΕΛ προκρίθηκαν στον 2οπροκριματικό γύρο, αποκλείοντας τις Σαμπούρταλο Τιφλίδας και Γκιλανί αντίστοιχα. Με "πεντάρα" ο Απόλλωνας, δύσκολα και στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Απόλλων Λεμεσού πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, κερδίζοντας την Σαμπούρταλο Τιφλίδας με 5-1. Για τον Απόλλωνα βασικός ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, αλλά και ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ολεπτό με τον Μπαγκαλί Νταμπό, έπειτα από ασίστ του Ντιγκινί και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32ο λεπτό. Ο Ντιγκινί έκανε τρία τα τέρματα του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κυπριακή ομάδα, στο 59ολεπτό.

Ο Γκουλιασβίλι μείωσε για τους Γεωργιανούς στο 69ο λεπτό. Ο Νταμπό διεύρυνε εκ νέου το προβάδισμα του Απόλλωνα στο 76ο λεπτό, σημειώνοντας χατ-τρικ, με τον Γιαννιώτα να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ της ομάδας του στο 86'.

Ο ΑΠΟΕΛ ζορίστηκε κόντρα στην δευτεραθλήτρια Κοσόβου, Γκιλανί. Χρειάστηκε το παιχνίδι να πάει στην παράταση, και συγκεκριμένα στο 103’, για να βρει γκολ, με τον Γιώργο Εφραίμ να λυτρώνει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και να την στέλνει στην επόμενη φάση.

Ο Ντιεμερσί Ντογκαλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-2) στο 116'. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 79’.

Αμφότερες οι Κυπριακές ομάδες προκρίθηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο τουEuropaLeague, στον οποίο θα συναντήσουν τον Άρη και τον ΟΦΗ, οι οποίοι με την σειρά τους εκκινούν την ευρωπαϊκή τους πορεία από αυτόν τον γύρο. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (31/08).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ