EUROPA LEAGUE

Europa League: Πρόκριση με τη ψυχή στο στόμα για την Τότεναμ

Tottenham's Tanguy Ndombele, center, celebrates with teammates after scoring during the Europa League soccer match between Lokomotiv Plovdiv and Tottenham Hotspur at Lokomotiv stadium, in Plovdiv, Bulgaria, Thursday, Sept. 17, 2020. (AP Photo/Anton Uzunov)
Tottenham's Tanguy Ndombele, center, celebrates with teammates after scoring during the Europa League soccer match between Lokomotiv Plovdiv and Tottenham Hotspur at Lokomotiv stadium, in Plovdiv, Bulgaria, Thursday, Sept. 17, 2020. (AP Photo/Anton Uzunov) AP

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ μέχρι το 80', σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά παίκτες, και οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο με δύο γκολ σε πέντε λεπτά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς.

Σκούρα τα βρήκε η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία στο ματς του Europa League. Οι Άγγλοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 μέχρι το 80' και χρειάστηκε να μείνουν με εννιά παίκτες οι γηπεδούχοι για να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν δύο τέρματα σε πέντε λεπτά και να φτάσουν στην πρόκριση.

Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ προηγήθηκε στο 70’ με κεφαλιά του Μίντσεβ από το ύψος της μικρής περιοχής. Σε ένα λεπτό όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά παίκτες μετά από χέρι πάνω στη γραμμή και στο 79' ο Κέιν με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια.

Τη νίκη-πρόκριση στον τρίτο προκριματικόέδωσε στο 84’ ο Ν’ Ντομπελέ, ο οποίος είχε περάσει στην αναμέτρηση ως αλλαγή και σκόραρε από κοντά ύστερα από ωραία επιθετική ενέργεια της Τότεναμ κόντρα στους εννιά παίκτες της Λοκομοτίβ.

Η Τότεναμ έπαιξε με τους: Λιορίς, Ντόχερτι, Ντέιβις, Σάντσες (73' Λούκας Μόουρα), Σισοκό (61' Ν' Ντομπέλε), Χόζμπεργκ, Ντάιερ, Λο Σέλσο, Σον, Κέιν, Μπέργουιν (70' Λαμέλα).

PHOTO CREDITS: AP IMAGES



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ