EUROPA LEAGUE

Europa League: Με VAR από τους ομίλους η σεζόν 2021/22

Referee Cuneyt Cakir consults VAR before awarding Tottenham Hotspur their third goal scored by Fernando Llorente during the  Champions League quarterfinal second leg soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday April 17, 2019. (Mike Egerton/PA via AP)
Referee Cuneyt Cakir consults VAR before awarding Tottenham Hotspur their third goal scored by Fernando Llorente during the Champions League quarterfinal second leg soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday April 17, 2019. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Το VAR θα χρησιμοποιείται από τους ομίλους του Europa League της σεζόν (2021/22), ενώ θα συνεχίσει και την επόμενη από τη νοκ-άουτ φάση όπως ήταν και την τρέχουσα.

Το VAR μπήκε στη ζωή του Europa League από τη νοκ-άουτ φάση (των 32) της τρέχουσας σεζόν (2019/20) σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA την 24η Σεπτεμβρίου 2019 και θα συνεχιστεί φυσικά να χρησιμοποιείται και στα εναπομείναντα ματς μέχρι και τον τελικό.

Για την επόμενη σεζόν (2020/21) θα ισχύουν τα ίδια. Για την μεθεπόμενη, ωστόσο, η διοργάνωση θα μπορεί να υπολογίζει στη χρήση της τεχνολογία από τη φάση των ομίλων. Νέο δεδομένο, καθώς στη φάση της τρέχουσας σεζόν υπήρχαν αποφάσεις στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που προκάλεσαν ερωτήματα και θα μπορούσαν να είχε αλλαχθεί εάν υπήρχε η συνδρομή του VAR.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ