EUROPA LEAGUE

Europa League: Με πολλές κενές θέσεις ο τελικός Τσέλσι - Άρσεναλ

Italy's national soccer team players arrive for a training session at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Friday, Oct. 9, 2015. Italy will play Azerbaijan in a Euro 2016 soccer qualifying group H match on Saturday, Oct. 10 in Baku. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Italy's national soccer team players arrive for a training session at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Friday, Oct. 9, 2015. Italy will play Azerbaijan in a Euro 2016 soccer qualifying group H match on Saturday, Oct. 10 in Baku. (AP Photo/Mindaugas Kulbis) AP

Αρκετές θα είναι οι άδειες θέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού για τον τελικό του Europa League. Άρσεναλ και Τσέλσι επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια λόγω δυσκολίας των οπαδών τους να ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν.

Τσέλσι και Άρσεναλ προετοιμάζονται για τον τελικό του Europa League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου (22:00) στο Μπακού. Το χωρητικότητας 69.000 θεατών Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, δεν θα είναι κατάμεστο όπως είθισται στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το αντίθετο, μάλιστα. Οι δύο ομάδες του Λονδίνου επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια στην UEFA, καθώς οπαδοί τους αδυνατούν να ταξιδέψουν στο Μπακού λόγω του κόστους του ταξιδιού σε συνδυασμό με τη μικρή διαθεσιμότητα στις πτήσεις.

Τα εισιτήρια που θα επιστραφούν αναμένεται να επανατεθούν εκ νέου προς πώληση από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θέμα που προέκυψε με τον Χένριχ Μχιταριάν - ο Αρμένιος δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της πολιτικής έντασης της πατρίδας του με τη διοργανώτρια χώρα του τελικού - αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για όσους οπαδούς των γκάνερς σκεφτόταν σοβαρά να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή.

Ακόμη κι ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στηλίτευσε την επιλογή της UEFA: "Η Μαδρίτη είναι αρκετά ακριβή, αλλά το Μπακού είναι πολύ γελοία επιλογή", είχε υποστηρίξει προ ημερών ο Γερμανός.

Photo credits: AP Photo/Mindaugas Kulbis

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ