EUROPA LEAGUE

Europa League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού ευνοεί Άρη και ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γουλβς στη φάση των 16 του Europa League πιθανότατα να επηρεάσει το γκρουπ δυναμικότητας που θα βρεθούν Άρης και ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουλβς στο Μολινό στην ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League με στόχο την πρόκριση του στο Final-8 της Γερμανίας. Η πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο, ενδιαφέρει Άρη και ΟΦΗ.

Η ομάδας της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης θα ξεκινήσουν από τον β' προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας θα βρίσκονται. Άρης και ΟΦΗ θα μπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον εθνικό συντελεστή των 5.260 πόντων.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι δύο ομάδες βρίσκονται στους ανίσχυρους και πάνω από αυτές στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται οι Άαρχους (5.650), Μάδεργουελ (5.757), Βαντούζ (5.500), Κούκεσι (5.500) και Ανόρθωση (5.350).

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί επί της Γουλβς και συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη, τότε θα ανέβει ο εθνικός συντελεστής, άρα και θα αυξηθούν οι πιθανότητες του Άρη και του ΟΦΗ για είσοδο στους ισχυρούς του β' προκριματικού γύρου. Εάν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε θα θέλουν αποκλεισμούς ομάδων με ισχυρότερη βαθμολογία από τον α' προκριματικό γύρο του Europa League.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας θα βρεθούν Άρης και ΟΦΗ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ