EUROPA LEAGUE

Europa League: Γκολ στα 24 δευτερόλεπτα η Σεβίλλη (VIDEO)

Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain, on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain, on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ (1-0) μόλις 24 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας για τους 16 του Europa League. Ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ με επτά γκολ μαζί με τον Μόανες Ντάμπουρ της Ζάλτσμπουργκ. (VIDEO)

Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς για τους 16 του Europa League. Οι Ανδαλουσιάνοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στην ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας μόλις 24 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ επωφελήθηκε μετά το λάθος της άμυνας της Σλάβιας και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Σίγουρα δεν είναι το πιο γρήγορο γκολ στη διοργάνωσης, αυτό ήταν το έβδομό του στη διοργάνωση της τρέχουσας σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των πρώτων σκόρερ μαζί με τον Μόανες Ντάμπουρ της Ζάλτσμπουργκ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ