EUROPA LEAGUE

Έτσι θα παίξει η Μίλαν με την ΑΕΚ

AC Milan's Mateo Musacchio, 2nd right, is congratulated by Leonardo Bonucci after scoring his side's second goal, during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mateo Musacchio, 2nd right, is congratulated by Leonardo Bonucci after scoring his side's second goal, during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα αντιμετωπίζει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ επέλεξε να κρατήσει και δύο βασικούς εκτός ενδεκάδας λόγω rotation. Παίζει κανονικά ο Μπονούτσι.

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση της ιδανικής διάταξης και της καλύτερης ενδεκάδας για τη φετινή Μίλαν και το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα αποτελέσει ακόμα ένα πεδίο πειραματισμού. Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίζει ορισμένα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και σε συνδυασμό με τη φόρμα ορισμένων παικτών, θα παρατάξει μία βασική σύνθεση που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί.

Τη διαφορά σε αυτό το σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα θα κάνει το δίπολο του Ρικάρντο Μοντολίβο με τον Μανουέλ Λοκατέλι στον άξονα. Ο πρώην αρχηγός των "ροσονέρι", ο οποίος πραγματοποίησε δημοσίως παράπονα στον προπονητή του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής, θα πάρει φανέλα βασικού λόγω του προβλήματος στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Λούκας Μπίγλια, ο οποίος πιθανόν να έμενε εκτός ούτως ή άλλως λόγω κακής απόδοσης στα τελευταία παιχνίδια.

Δίπλα του ο 19χρονος διεθνής με την εθνική Ιταλίας κ-19, ο οποίος φέτος παίρνει λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με την περσινή χρονιά, ωστόσο η απουσία του Μπίγλια σε συνδυασμό με την παραμονή του Φρανκ Κεσιέ στο πάγκο, ανοίγει μία θέση στην ενδεκάδα για να αποδείξει την αξία του.

Η άμυνα θα απαρτίζεται ξανά από τρεις αμυντικούς, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, τους καλύτερους διαθέσιμους βάσει ποιότητας, ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης. Αλέσιο Ρομανιόλι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Ματέο Μουσάκιο θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τους περισσότερους κινδύνους προς την εστία του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, σε αντίθεση με το παιχνίδι στο Σαν Σίρο, όπου η Ένωση δημιούργησε ευκαιρίες.

Στα άκρα, ο χιαστός που "πρόδωσε" τον Αντρέ Κόντι και η ηλικία του Ινιάτσιο Αμπάτε φέρνει τον Φάμπιο Μπορίνι σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ, ενώ από την αντίθετη πλευρά θα κινείται ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, ο οποίος στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιξε στην τριάδα των στόπερ.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου επανέρχεται σε ρόλο πλέιμεϊκερ πίσω από τους επιθετικούς, με στόχο να αποδείξει κι αυτός ότι αξίζει θέση στο σχήμα.

Με τον Σούσο να επιστρέφει στην αποστολή των "ροσονέρι" μετά από δύο αγώνες, ο Μοντέλα δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του από την αρχή και θα τον κρατήσει στον πάγκο, με συνέπεια να παίξει με δύο επιθετικούς και χωρίς ακριανούς στην επίθεση. Ο ένας θα είναι ο Αντρέ Σίλβα που παραμένει μπροστά και δίπλα του θα έχει τον 19χρονο Πάτρικ Κουτρόνε, ο οποίος θα προτιμηθεί του Νίκολα Κάλινιτς, στο πλαίσιο του rotation.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν (3-4-1-2): Τζ. Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Μοντολίβο, Λοκατέλι, Ροντρίγκεθ, Τσαλχάνογλου, Σίλβα, Κουτρόνε

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ