EUROPA LEAGUE

Επέστρεψε και άλλα εισιτήρια η Μπέτις, φουλ για sold out!

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπέτις επέστρεψε και άλλα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει πως θα δοθούν επιπλέον "μαγικά χαρτάκια" στους φίλους του Ολυμπιακού, που ετοιμάζονται για sold out.

Μεγάλες... πιένες αναμένεται να ζήσει γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με τη Μπέτις (20/9, 22:00), καθώς αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, η ζήτηση είναι τεράστια και θεωρείται θέμα χρόνου το sold out.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα (10:00-18:00) από τα εκδοτήρια στη θύρα 25 με τιμές από 20 έως 200 ευρώ. Στο γήπεδο δεν θα πέφτει... καρφίτσα, προκειμένου ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στη νίκη στο εναρκτήριο ματς του ομίλου.

Εξάλλου, θα ταξιδέψουν και λίγοι φίλοι της Μπέτις στην χώρα μας, λιγότεροι απ' αυτούς που υπολόγιζαν αρχικά οι Ανδαλουσιάνοι. Η Μπέτις είχε το δικαίωμα να πάρει μέχρι 1.600 εισιτήρια, στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας κράτησε μόλις 400, αλλά τελικά θα είναι πολύ λιγότεροι στις κερκίδες, καθώς η ομάδα επέστρεψε κι άλλα "μαγικά χαρτάκια", έχοντας μόλις 120 οπαδούς της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ