EUROPA LEAGUE

Ενδεχόμενο απουσίας Σιμεόνε σε ρεβάνς και πιθανό τελικό

Altetico's head coach Diego Simeone watches his players from the stands during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Altetico's head coach Diego Simeone watches his players from the stands during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, πιθανότατα θα δει από την εξέδρα τόσο τη ρεβάνς του "Wanda Metropolitano" με την Άρσεναλ όσο και τον ενδεχόμενο τελικό του "Parc Olympique Lyonnais".

Πολύ δύσκολα θα δούμε τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο εναπομείναν κομμάτι της σεζόν στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκολία με την οποία ο διαιτητής απέβαλε τον Βρσάλκο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στις δύο ομάδες κι άρχισε να κάνει χειρονομίες και να μιλάει προς τον ρέφερι, βριζόντάς τον κατ' επανάληψη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής, Κλεμάν Τουρπέν, να τον αποβάλει και να δει το εναπομείναν ματς από την εξέδρα του "Emirates". Πιθανότατα από την εξέδρα θα δει και τη ρεβάνς του "Wanda Metropolitano", αλλά και τον ενδεχόμενο τελικό (σε περίπτωση που οι "κολτσονέρος" προκριθούν) με αντίπαλο τη Μαρσέιγ ή τη Ζάλτσμπουργκ στο "Parc Olympique Lyonnais".

Η τιμωρία μπορεί να αυξηθεί και σε τρία ματς, σε περίπτωση που ο διαιτητής έχει καταγράψει τις ύβρεις του "Τσόλο" στο φύλλο αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ