EUROPA LEAGUE

Ένα βήμα πιο κοντά στην Κρακόβια ο Ατρόμητος

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Κρακόβια αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ντουνάισκα στο πρώτο τους ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και πήρε μικρό προβάδισμα για να συναντήσει τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση.

Χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρηση της Ντουνάισκα Στρέντα με την Κρακόβια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, με το ζευγάρι αυτό να "βγάζει" την αντίπαλο του Ατρομήτου στον δεύτερο προκριματικο γύρο της διοργάνωσης.

"Όλα τα λεφτα" στο ματς ήταν ουσιαστικά το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όπου σημειώθηκαν και τα δυο γκολ.

Οι Πολωνοί βρήκαν το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν στο 40' χάρη σε αυτογκόλ που σημείωσε ο σέντερ μπακ των γηπεδούχων, Κρούτζλιακ, ενώ η απάντηση ήρθε στο 44' από τους Σλοβάκους με τον Ντίβκοβιτς.

Το 1-1 δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και το φινάλε βρήκε τους Πολωνούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα λάβει χώρα στις 18 Ιουλίου στην πατρίδα τους.

ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ: Γέντλιτσκα, Κόστρνα, Σάτκα, Κρούτζλιακ, Ντέιβις (60’ Μπλάκμαν), Μ. Βίντα (70' Ταϊβό), Κ. Βίντα, Κάλμαρ, Ρονάν, Τσμέλικ (76' Ραμίρες), Ντίβκοβιτς.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ: Πέσκοβιτς, Ράπα, Χέλικ, Ντάτκοβιτς, Πέστκα (46' Φεραρέσο), Χάνκα, Γκολ, Νταμπρόφσκι (84' Ντίμουν), Τσέτσαριτς (62' Βντόβιακ), Φαν Άμερσφορτ, Ρ. Λόπες.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ