EUROPA LEAGUE

Ειδικό δωμάτιο για τον... θεριακλή Σάρι ετοιμάζει η Λειψία!

Napoli coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Napoli and Sassuolo, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Jan. 16, 2016. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Napoli and Sassuolo, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Saturday, Jan. 16, 2016. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα επιτρέπεται το κάπνισμα για τον προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, στο γήπεδο της Λειψίας. Γιατί οδηγήθηκαν σ' αυτή την απόφαση οι Γερμανοί.

Η Λειψία υποδέχεται τη Νάπολι στο δεύτερο παιχνίδι για την φάση των ''32'' τουEuropa League,έχοντας προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 3-1 στοSan Paolo.

Οι προετοιμασίες για την αναμέτρηση με τους ''παρτενοπέι'' είναι εντατικές, ενώ εργασίες πραγματοποιούνται και στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου.

Ο λόγος ακούει στο όνομα Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής της Νάπολι είναι γνωστός για την συνήθεια του να καπνίζει πριν, μετά, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας του.

Ο γερμανικός σύλλογος, λοιπόν, διευκολύνει τον... θεριακλή Ιταλό τεχνικό, διαμορφώνοντας έναν ειδικό χώρο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ώστε να μπορεί ο Σάρι να καπνίζει ανενόχλητος.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Λειψίας θα απενεργοποιήσουν και τους ανιχνευτές καπνού για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα!

Η κίνηση αυτή ήταν επιθυμία και της Νάπολι, με τον σύλλογο της νότιας Ιταλίας να καλύπτει μέρος του κόστους για την διαμόρφωση αυτού του χώρου.

Photo credits: AP Photo/Salvatore Laporta, Massimo Pinca

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ