EUROPA LEAGUE

"Έγραψε" η ατάκα του προπονητή της Ντουντελάνζ για Ιγκουαΐν

AC Milan's Gonzalo Higuain, left, and Roma's Federico Fazio go for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain, left, and Roma's Federico Fazio go for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

H Nτουντελάνζ ετοιμάζεται για έναν ιστορικό αγώνα κόντρα στην Μίλαν και ο προπονητής της θέλησε να δείξει τη χαώδη απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες βάζοντας στη ζυγαριά της σύγκρισης τον... Ιγκουαΐν.

Η παρουσία και μόνο της Ντουντελάνζ στους ομίλους του Europa League (είναι στον ίδιο όμιλο με Ολυμπιακό, Μίλαν και Μπέτις) θεωρείται τεράστια επιτυχία από τους ανθρώπους του συλλόγου του Λουξεμβούργου και αυτήν ακριβώς τη διάσταση θέλησε να δώσει ο 37χρονος Γερμανός τεχνικός της με συνέντευξή του στο "Tuttomercatoweb".

"Άρχισα να γνωρίζω τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο Λουξεμβούργο πριν από 8 χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Ακόμα και τώρα ζω στην Γερμανία, 80 χιλιόμετρα από εδώ.

Η απόσταση με το αμάξι δεν είναι ούτε μία ώρα. Είναι αδιαμφισβήτητο πως το Λουξεμβούργο δεν είναι χώρα ποδοσφαιριστών.

Το επίπεδό μας ούτε καν πλησιάζει την Ιταλία, την Γερμανία ή την Ισπανία. Εδώ υπάρχουν μόνο 14 σύλλογοι και στα σημαντικά παιχνίδια έρχονται 1.000 άτομα να τα παρακολουθήσουν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντίνο Τόπλεμερ, για να προσθέσει:

"Είναι ευχαρίστηση να παίζουμε στο Europa League. Έχουμε ήδη πετύχει το στόχο μας ξεπερνώντας την Κλουζ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημά μας".

Όλα τα λεφτά πάντως ήταν όταν κλήθηκε να συγκρίνει την Ντουντελάνζ με την Μίλαν, με τον Γερμανό να βάζει στη ζυγαριά της σύγκρισης τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

"Αδύνατο να συγκριθούμε με αυτούς σε οικονομικό επίπεδο. Ένας μηνιάτικο του Ιγκουαΐν θα πλήρωνε όλη την Ντουντελάνζ για μία ολόκληρη σεζόν..."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ