EUROPA LEAGUE

Αυτή είναι η αποστολή της Ολίμπικ

Αυτή είναι η αποστολή της Ολίμπικ

Στις 12.35 πέταξε για Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Ρομάν Σανζάρ και τους παίκτες του. Εκτός ο Ποστουπαλένκο και ο Μπρίκνερ. Σανζάρ: "Όλα είναι δυνατά".

Το πρωί της Τετάρτης (2/8) πέταξε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ολίμπικ ενόψει του αγώβα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομάν Σανζάρ πήρε μαζί τους 18 παίκτες και άφησε εκτός τον Αντον Ποστουπαλένκο λόγω ίωσης και τον Ιβάν Μπρίκνερ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Βερές.

Αναλυτικά, η λίστα με τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα:

Τερματοφύλακες: Μαχαράτζε, Κίτσακ

Αμυντικοί: Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Εμερσον, Λουχτάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Φεντορίβ

Μέσοι: Μπογντάνοβ, Τσιμπάλιουκ, Χομούτοβ, Σόντεϊ, Μόχα, Μιγκούνοβ, Σεστάκοβ

Επιθετικοί: Μιχάλιοβ, Μπιλιένκι

Σανζάρ: "Μπορούμε..."

Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ολίμπικ ο προπονητής της Ολίμπικ, Ρομάν Σανζάρ, ανέφερε:

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικηθεί αν επιδείξουμε ομαδικότητα και επιθυμία για τη νίκη. Δουλέψαμε πάνω στην τακτική, είναι κάτι σημαντικό, όπως επίσης και στο αμυντικό κομμάτι, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε τόσο καλούς επιθετικούς.

Τα πλεονεκτήματα μας είναι το ομαδικό πνεύμα, η επιθυμία και η πειθαρχία. Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρή ομάδα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όπου όλα είναι δυνατά. Ας πιστέψουμε στη νίκη μας. Η επίθεση του ΠΑΟΚ «είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ. Είναι ένα εκτός έδρας ματς, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ