EUROPA LEAGUE

Άρσεναλ: Με Παπασταθόπουλο η ενδεκάδα κόντρα στην Βαλένθια

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μέσα στις αρχικές επιλογές του Ουνάι Έμερι για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League με αντίπαλο την Βαλένθια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Europa League μεταξύ της Άρσεναλ και της Βαλένθια άρχισε ήδη, με τον Ουνάι Έμερι να κάνει γνωστές τις επιλογές του για την αρχική 11άδα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μέσα σε αυτές, με τους Λονδρέζους να παρατάσσονται με τριάδα στην άμυνα και όλα δείχνουν πως ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα αγωνιστεί στα δεξιά, με τον Μουστάφι στα αριστερά και τον Κοσιελνί ανάμεσά τους.

Σε αυτή την περίπτωση, τα ακραία μπακ για την Άρσεναλ θα είναι οι Μέιτλαντ-Νάιλς και Κολάσινατς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γκεντουζί, Τζάκα, Κολάσινατς, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Οι αναπληρωματικοί θα είναι οι: Λένο, Μονρεάλ, Ελνενί, Τορέιρα, Μιχιταριάν, Αϊγουόμπι, Ενκετιά

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ