EUROPA LEAGUE

Απόλλων Λεμεσού - Λεχ Πόζναν 0-5: Κατάρρευση στο β' μέρος για τους Κύπριους

Απόλλων Λεμεσού - Λεχ Πόζναν 0-5: Κατάρρευση στο β' μέρος για τους Κύπριους

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είπε πρόωρο αντίο στην Ευρώπη καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 εντός έδρας από την Λεχ Πόζναν και έμεινε εκτος των playoffs του Europa League.

Μετά την πρόκριση απέναντι στον ΟΦΗ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League (νίκη με 1-0 στο Ηράκλειο) Απόλλωνας Λεμεσού ήλπιζε πως θα έδειχνε καλή εικόνα και απέναντι στην Λεχ Πόζναν και θα διεκδικούσε την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου του.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 42' από την πολωνική ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν πάνω στο χορτάρι και να φτάνουν στο ευρύ 5-0 που τους εξασφάλισε με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Τίμπα ήταν εκείνος που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 42' και στο 91' ενώ ενδιάμεσαν βρήκαν δίχτυα και οι Ισάκ (47'), Καμίνσκι (58') και Σίκορα (81').





"Να δώσω συγχαρητήρια στην Λεχ για την νίκη, σίγουρα είμαι πολύ ενοχλημένος με τον τρόπο χάσαμε και τα πέντε γκολ που δεχθήκαμε. Aυτό θα το συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά κάποια πράγματα τα έχουμε δουλέψει και δεχθήκαμε εύκολα γκολ που δεν έπρεπε να τα δεχθούμε.

Θέλω να πω ενα πως ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο της ομάδας, και από τώρα και το λέω ξεκάθαρα όποιος θα μπει στην εντεκάδα του πρωταθλήματος πρέπει να δώσει πάρα πολλά στις προπονήσεις για να πιάσει θέση βασικού στην εντεκάδα και να παίζει από το πρώτο μέχρι το 90'.

Ζητώ συγνώμη στον κόσμο γιατί δεν κρύβομαι ότι λυπάμαι πολύ που χάσαμε 5-0", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαθμολογία UEFA: Δεν πρόσθεσε νέους βαθμούς ο ΠΑΟΚ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ