EUROPA LEAGUE

Αντούριθ: "Ποιότητα, αλλά και τύχη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Αντούριθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άριτθ Αντούριθ, που σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της Μπιλμπάο στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ότι τα τρία γκολ με τρεις φάσεις της ομάδας του είναι θέμα ποιότητας, αλλά και τύχης.

Ο στράικερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άριτθ Αντούριθ, που έβαλε δύο γκολ στον Παναθηναϊκό στο τελικό 2-3 της ομάδας του, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα στη Λεωφόρο ποια είναι τα στοιχεία που τον βοηθούν να σκοράρει τόσο συχνά, παρότι τα χρόνια περνούν.

Ο 36χρονος φορ απάντησε: " Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που με βοηθάει να σημειώνω γκολ. Με βοηθάει και η φυσική μου κατάσταση, την οποία πάντα προσέχω. Απόψε βέβαια δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αυτά τα στοιχεία με ωθούν στο να πετυχαίνω γκολ".

-Ήταν θέμα ποιότητας;

"Δεν κάναμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Στα πρώτα 65 λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, αλλά όταν είδαμε τις δυσκολίες, αναγκαστήκαμε να μπούμε δυνατά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και με τρεις ευκαιρίες κάναμε τρία γκολ. Αυτό το λες ποιότητα, αλλά και τύχη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ