EUROPA LEAGUE

Αμφίβολος ο Καρβάλιο ενόψει Ολυμπιακού

Portugal's William Carvalho reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's William Carvalho reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ουίλιαμ Καρβάλιο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και το ιατρικό επιτελείο της Μπέτις δεν έχει δώσει ακόμη το "οκ" για να μπει ο Πορτογάλος σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ένα σημαντικό εργαλείο της στον χώρο του άξονα της μεσαίας γραμμής μπορεί να στερηθεί η Μπέτις στο ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (20/9, 22:30), στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Κίκε Σετιέν παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ιατρικά για την κατάσταση του Πορτογάλου χαφ και ως εκ τούτου δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα τον έχει στη διάθεση του.

"Το ιατρικό τιμ με ενημέρωσε πως ο τραυματισμός του Καρβάλιο δεν είναι σοβαρός. Θα δούμε πως θα πάει η αποθεραπεία του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε... Θα γίνει τις επόμενες ημέρες επανεκτίμηση.

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά περιμένουμε. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε αν θα μείνει πολύ ή λίγο εκτός. Θα δείξει", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπέτις.

AP Photo/Armando Franca

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ