EUROPA LEAGUE

Άιντραχτ: Ξεσηκώνει τον κόσμο με βίντεο από την σούπερ κερκίδα της

Frankfurt fans celebrate as the teams enter the pitch during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique Marseille in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt fans celebrate as the teams enter the pitch during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique Marseille in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτιαξε ένα εντυπωσιακό video με την ατμόσφαιρα της "Κόμερτσμανκ" Αρίνα ενόψει της ρεβάνς με την Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με 4-2 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα προημιτελικά του Europa League.

Οι Γερμανοί, ωστόσο, είναι ακόμη ζωντανοί και θα προσπαθήσουν την Πέμπτη (18/4) να εκμεταλλευτούν στην έδρα τους τα δύο γκολ που είχαν πετύχει στο "Ντα Λουζ", προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Η Άιντραχτ επιχειρεί να προϊδεάσει την αντίπαλό της για την ατμόσφαιρα που πρόκειται να συναντήσει στην "Κόμερτσμπανκ Αρίνα" με video που δημοσίευσε στα social media. Παράλληλα, όμως, ψήνει και τον κόσμο της ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έκανε δικό της μέχρι το 2023 τον Γιόβιτς
Έμερι για Παπασταθόπουλο: "Χρειαζόμαστε παίκτες με την εμπειρία του"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ