EUROPA LEAGUE

ΑΕΚ: Με Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποκλείσει την Κραϊόβα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Τραμπζονσπόρ στα playoffs του Europa League.

Το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Τραμπζονσπόρ καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα.

Η κληρωτίδα δεν έκανε το χατίρι στην Ένωση, καθώς της έστειλε μία δύσκολη κλήρωση. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα, από την στιγμή που πριν από ένα χρόνο οι "κιτρινόμαυροι" απέκλεισαν τη Σέλτικ, ενώ το καλοκαίρι του 2017 άφησαν εκτός συνέχειας την Μπριζ, παρότι ανίσχυροι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ απέναντι σε τουρκική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά ούτε και με την Σπάρτα Πράγας. Γενικότερα, η Ένωση έχει αντιμετωπίσει μόνο μία φορά τσεχική ομάδα και συγκεκριμένα τη σεζόν 2007/08, τη Μλάντα Μπόλεσλαβ για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, επικρατώντας, μάλιστα, 1-0 στην Τσεχία.

Το πρώτο παιχνίδι, αν αποκλείσει τη ρουμανική ομάδα, θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου στην Πράγα ή την Τραπεζούντα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Europa League: Τα ζευγάρια των playoffs
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ