EURO

Στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028

Στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028

Στη συνάντηση στο Βουκουρέστι, 14 και 15 Ιουνίου, ο Γιώργος Βασιλειάδης θα δώσει τα ονόματα των τεσσάρων Ελλήνων που θα μπουν στην Οργανωτική Επιτροπή Διεκδίκησης μαζί με αντίστοιχους Ρουμάνους, Βούλγαρους και Σέρβους.

Στη συνάντηση που θα γίνει στο Βουκουρέστι, 14 και 15 Ιουνίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα δώσει τα ονόματα των τεσσάρων Ελλήνων που θα μπουν στην Οργανωτική Επιτροπή Διεκδίκησης μαζί με αντίστοιχους Ρουμάνους, Βούλγαρους και Σέρβους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από τη «συμμαχία» τεσσάρων βαλκανικών χωρών, της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Η ιδέα υπενθυμίζεται ότι ήταν του Έλληνα πρωθυπουργού, σε μια προσπάθεια τα τέσσερα βαλκανικά κράτη να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Επιλέχθηκε δε να διεκδικηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και όχι το Μουντιάλ, καθώς εκτιμήθηκε πως οι πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος είναι περισσότερες.

Οι συζητήσεις μεταξύ των τεσσάρων χωρών φαίνεται πως έχουν προχωρήσει αρκετά και στην επόμενη συνάντηση των αρμοδίων των τεσσάρων χωρών ο Έλληνας υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης (φέρεται πως στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος στον νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών) θα παραδώσει τα ονόματα των τεσσάρων Ελλήνων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Οργανωτική Επιτροπή Διεκδίκησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα "Παιχνίδια Εξουσίας" οι δυο θα προέρχονται από τον πολιτικό χώρο και οι άλλοι δυο από την ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι συνδιεκδικητές του Euro 2028 θα είναι η Πορτογαλία με την Ισπανία και η Αγγλία με την Ιρλανδία, πολύ ισχυρές δηλαδή υποψηφιότητες!

Πηγή: news247.gr

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ