EURO

Κροατία - Ελλάδα: Ο Μούσα έκανε το 5-0 κόντρα στις Ελπίδες

Κροατία - Ελλάδα: Ο Μούσα έκανε το 5-0 κόντρα στις Ελπίδες

Το εκτός έδρας ματς με την Κροατία αποδείχτηκε εφιάλτης για για την Εθνική Κ21, η οποία λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είδε να παραβιάζεται για πέμπτη φορά η εστία της (VIDEO).

Εφιάλτης δίχως τέλος εξελίχτηκε η εξόρμηση της Εθνικής Κ21 κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ταξίδεψε με στόχο το τρίποντο ώστε να έμενε σε τροχιά κορυφής στον όμιλο, όπου βρίσκεται η Τσεχία, ωστόσο είδε την Κροατία να ξεχαρβαλώνει την άμυνά της και να της προκαλεί τεράστιες ζημιές στο πρώτο ημίχρονο.

Απόδειξη άλλωστε το γεγονός πως στα πρώτα 24 λεπτά ο Αντώνης Στεργιάκος υποχρεώθηκε να μαζέψει 4 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της ομάδας του, με τους Κροάτες να κάνουν ό,τι θέλουν την ελληνική άμυνα και να έχουν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Το πέμπτο γκολ μάλιστα δεν άργησε να έρθει για την αντίπαλο της γαλανόλευκης και συγκεκριμένα σημειώθηκε στο 52', με τον Μούσα να βγαίνει στην αντεπίθεσην να περνάει τον εξερχόμενο Στεργιάκη και να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ καθώς δεν πρόλαβε ούτε ο Διαμαντής που τον κυνήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ