EURO 2016

Στέρλινγκ: Χειροκρότησε τον Γκόμεζ και κατσάδιασε τους οπαδούς που τον γιούχαραν

Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Aston Villa at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Aston Villa at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Τζο Γκόμεζ την ώρα που μπήκε αλλαγή στο Αγγλία - Μαυροβούνιο έκαναν έξαλλο τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του μπακ της Λίβερπουλ στο Twitter.

Το επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας και είχε πρωταγωνιστές τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζο Γκόμεζ άφησε έντονα τα σημάδια του στα τρία λιοντάρια.

Ναι μεν οι δύο παίκτες συμφιλιώθηκαν και το κλίμα εκτονώθηκε, μετά από παρέμβαση των υπολοίπων αλλά και την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αφήσει εκτός αποστολής για ένα ματς τον Στέρλινγκ, ωστόσο το γεγονός αυτό καθαυτό έφερε διχασμό στις τάξεις των οπαδών.

Αποτέλεσμα; Σε μία ονειρική βραδιά που η Αγγλία σκόρπισε με 7-0 το Μαυροβούνιο και προκρίθηκε πανηγυρικά στα τελικά του Euro 2020 το κλίμα χάλασε ελέω των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών την ώρα της εισόδου του Τζο Γκόμεζ στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Μέισον Μάουντ.

Σε αντίθεση με τους οπαδούς που προχώρησαν σε γιουχάισμα του αμυντικού της Λίβερπουλ, ο Στέρλινγκ τον χειροκρότησε όταν μπήκε στο ματς και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να τον υπερασπιστεί και μέσω Twitter, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τον πρόσφατο καυγά τους.

"Προς όλους τους φανς της εθνικής Αγγλίας, ήθελα να αφήσω τα πράγματα όπως είχαν αλλά απόψε οφείλω να μιλήσω ξανά: ήταν σκληρό για μένα να βλέπω τον συμπαίκτη μου να αποδοκμάζεται για κάτι που ήταν δικό μου λάθος.

Ο Τζο δεν έκανε κάτι λάθος και για μένα το να βλέπω κάποιον που κρατάει το κεφάλι του κάτω και δουλεύει σκληρά ειδικά μετά από μία δύσκολη εβδομάδα για αυτό και να αποδοκιμάζεται τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο, ήταν λάθος.

Έχω αναλάβει την πλήρη ευθύνη και αποδέχτηκα τις συνέπειες", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο φινάλε του αγώνα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας να αναφέρει για το άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου:

"Όλοι στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι επειδή είναι ενωμένοι μεταξύ τους. Κανείς παίκτης της Αγγλίας δεν πρέπει να αποδοκιμάζεται. Έχω απογοητευτεί πλήρως αλλά έχει τη φουλ στήριξη των αποδυτηρίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκριματικά Euro 2020: Στα τελικά με επτάρα η Αγγλία, χατ-τρικ ο Κριστιάνο
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ