EURO 2016

Σάντος: "Δεν υπάρχει κάτι που να μου κάνει έκπληξη με Ρονάλντο"

Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Πορτογαλία διέλυσε την Λιθουανία έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φερνάντο Σάντος άρπαξε την ευκαιρία για να πλέξει το εγκώμιο του CR7 στο φινάλε του ματς.

Σε αντίθεση με τον Μαουρίτσιο Σάρι που επέλεξε να τον κάνει αλλαγή στο 55ο λεπτό του ντέρμπι με την Μίλαν κάνοντας λόγο για πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και 20 ημέρες, ο Φερνάντο Σάντος εμπιστεύτηκε για πάνω από 80 λεπτά τον CR7 στο ματς της Πορτογαλίας με την Λιθουανία και ο CR7 του το ανταπόδωσε.

Είχε τρομερή όρεξη να αποδείξει πράγματα στο ματς της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 και τα έδειξε, καθώς οδήγησε τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα ευρύ 6-0 χάρη σε χατ-τρικ που σημείωσε (ένατο με τη φανέλα με το εθνόσημο) με το οποίο έφτασε τα 98 γκολ στη διεθνή καριέρα του.

"Δεν είχα καμία αμφιβολία για την αγωνιστική κατάσταση του Ρονάλντο. Είπα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς πως ο Ρονάλντο ήταν καλά , δεν μου έκανε την παραμικρή έκπληξη η απόδοσή του. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μπορέσει να μου κάνει έκπληξη αναφορικά με τον συγκεκριμένο παίκτη", τόνισε μετά τον αγώνα ο Φερνάντο Σάντος, για να προσθέσει:

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

"Ήμασταν πολύ επιθετικοί, ελέγξαμε το παιχνίδι. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι μας. Η νίκη ανήκει στους παίκτες.

Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα του Λουξεμβούργου για να βρεθούμε στα τελικά, ξέρουμε πως είναι μία συμπαγής ομάδα που προκαλεί προβλήματα στους αντιπάλους.

Παίζουν στην έδρα τους, δεν ξέρουμε αν θα συναντήσουμε βροχή ή χιόνι, όμως όταν έχουμε τέτοια συμπεριφορά, εύκολα ή δύσκολα πιστεύω στη νίκη".

Σημειώνεται πως μετά την επικράτησή της επί της Λιθουανίας, η Πορτογαλία έφτασε στους 14 βαθμούς και είναι στο +1 από την Σερβία με την οποία μάχεται για την κατάληψη της 2ης θέσης στον 2ο προκριματικό όμιλο, με τους Ίβηρες να αγωνίζονται την τελευταία αγωνιστική στο Λουξεμβούργο (17/11) και την ιδια ώρα την Σερβία να υποδέχεται την Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπέλο κατά Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν ντριμπλάρει αντίπαλο εδώ και 3 χρόνια"
Μήνυμα Ρονάλντο σε Σάρι: "Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά..."
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ