EURO 2016

Προσινέτσκι: "Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, δίκαια κέρδισε το ματς"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική μας και τόνισε πως πήρε δίκαια το ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Εθνική μας, ο προπονητής της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, έδωσε συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη και ανέφερε πως πήρε δίκαια το παιχνίδι με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

"Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε δύο καλά ματς. Μας έλλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση μέσω του ομίλου", ανέφερε αρχικά, ενώ για την κακή εικόνα της ομάδας του είπε:

"Ναι, κοιτάξτε, είναι δύσκολο να το πούμε. Είχαμε ελπίδες πρόκρισης αλλά μας έλλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα αντίθετα έδειξε θέληση, δίψα και επιθυμία. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε. Δυστυχώς έχει και αυτά το ποδόσφαιρο".

Αναφορικά με τη συνέχεια, σχολίασε: "Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε".

Για την ποιότητα των παικτών του είπε: "Είναι δύσκολο να πω ότι δεν είναι. Είναι παίκτες με ποιότητα όμως υπάρχουν φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ