EURO 2016

Προκριματικά Euro 2020: Ο Σάντσο μιμήθηκε τον Ρούνεϊ μετά από 15 χρόνια

England's Jadon Sancho celebrates scoring his side's fourth goal of the game during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Kosovo at St Mary's Stadium in Southampton, England, Tuesday, Sept. 10, 2019. (Adam Davy/PA via AP)
England's Jadon Sancho celebrates scoring his side's fourth goal of the game during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Kosovo at St Mary's Stadium in Southampton, England, Tuesday, Sept. 10, 2019. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Ο Τζέιντον Σάντσο σκόραρε δις κόντρα στο Κόσοβο και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο νεότερος παίκτης της Αγγλιας που πετυχαίνει πάνω από ένα γκολ σε διεθνές ματς μετά από τον Γουέιν Ρούνεϊ (VIDEOS).

Η όγδοη συμμετοχή του Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα των "τριών λιονταριών" ήταν και η τυχερή, με τον φορ της Ντόρτμουντ να εκμεταλλεύεται τον δημιουργικό οίστρο του Ραχίμ Στέρλινγκ και να αξιοποιεί τις δύο ασίστ του, πετυχαίνοντας απέναντι στο Κόσοβο τα πρώτα του γκολ με την εθνική Αγγλίας.

Μάλιστα, τα γκολ αυτά είχαν ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ηλικία των 19 ετών και 159 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης που πέτυχε πάνω από ένα γκολ σε επίσημο αγώνα της Αγγλίας, μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ και τα δύο του γκολ κόντρα στην Κροατία στο Euro 2004 (o τότε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα είχε πετύχει σε ηλικία 18 ετών και 241 ημερών).

Photo Credits: Adam Davy/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκριματικά Euro 2020: Γκάφα για Αγγλία, δέχτηκε γκολ στα 35''!

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ