EURO 2016

Ποντένσε: "Θα δώσω φαντασία στην εθνική Πορτογαλίας"

Ποντένσε: "Θα δώσω φαντασία στην εθνική Πορτογαλίας"

Ο Ντανιέλ Ποντένσε κλήθηκε να σχολιάσει την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας και υποστήριξε ότι είναι σε θέση να προσφέρει φαντασία στο παιχνίδι της. Τι υποστήριξε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συνύπαρξή τους.

Δύο από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας για τους αγώνες με Σερβία (7/9, 21.45) και Λιθουανία (10/9, 21.45) για τα προκριματικά του Euro 2020, είναι οι Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε.

Την Τετάρτη (4/9) ο Ποντένσε έδωσε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κλήθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική εθνική ομάδα της χώρας του.

O 23χρονος εξτρέμ ανέφερε: " Είναι μεγάλη η χαρά. Δεν το περίμενα. Είναι η πρώτη φορά που κλήθηκα σε αυτό το δυνατό και πολύ γνωστό γκρουπ παικτών". Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός, πρόσθεσε: " Σε αυτήν την ομάδα νομίζω ότι μπορώ να δώσω φαντασία".

Όταν σχολίασε τη συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: " Δεν τον γνώριζα προσωπικά. με καλωσόρισε πολύ καλά. Μου μιλάει καθημερινά και με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό είναι σημαντικό".

Η Πορτογαλία συμμετέχει στο ίδιο γκρουπ με Ουκρανία, Λουξεμβούργο, Σερβία και Λιθουανία. Σε δύο παιχνίδια μετρά δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ουκρανία (0-0) και Σερβία (1-1).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ