EURO 2016

Ολυμπιακός: Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Σεμέδο

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αγκαλιά του Ρούμπεν Σεμέδο με τον πρώην συμπαίκτη του, Ρούι Πατρίσιο αποτελεί κεντρικό θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Record", με τον στόπερ του Ολυμπιακού να συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή της Πορτογαλίας.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από τη Δευτέρα (07/10) ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για τις αναμετρήσεις με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά λόγω προβλήματος τραυματισμού έμεινε εκτός. Παρ' όλα αυτά, ο Σάντος δεν τον ξέχασε και τον ξανακάλεσε για τους αγώνες του Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του.

Μάλιστα, ο 25χρονος αμυντικός φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Record", όπου φαίνεται να αγκαλιάζει τον πρώην συμπαίκτη του στην Σπόρτινγκ, Ρούι Πατρίσιο κατά την άφιξη των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Δείτε το θέμα της "Record":

Ολυμπιακός: Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Σεμέδο

Ωστόσο, και η "A Bola" έχει φωτογραφία του Σεμέδο, μαζί με τους Ζοζέ Σα και Ρούι Πατρίσιο στο κεντρικό θέμα της.

Ολυμπιακός: Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Σεμέδο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ