EURO 2016

Ο Μαντσίνι κάλεσε τρία νέα πρόσωπα στην εθνική Ιταλίας

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Ιταλίας τους Τσιστάνα, Καστροβίλι και Ορσολίνι, ενώ άφησε εκτός αποστολής για τα ματς με Βοσνία και Αρμενία τους Μπαλοτέλι και Κεν.

H Ιταλία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020 με το εκπληκτικό "8 στα 8" που είχε στα προκριματικά και το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στον Ρομπέρτο Μαντσίνι να δώσει ευκαιρίες σε μερικά νέα πρόσωπα.

Αυτά θα είναι τρία: ο 22χρονος αμυντικός της Μπρέσια Αντρέα Τσιστάνα, ο 22χρονος μέσος της Φιορεντίνα Γκαετάνο Καστροβίλι και o 22χρονος επιθετικός της Μπολόνια Ρικάρντο Ορσολίνι, με τον ομοσπονδιακό τεχικό της σκουάντρα ατζούρα να τους συμπεριλαμβάνει στην 29μελη αποστολή για τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2020 απέναντι σε Βοσνία εκτός έδρας (15/11) και Αρμενία εντός (18/11).

Παιχνίδια στα οποία δεν υπάρχει μεν το βαθμολογικό κίνητρο καθώς ο στόχος της πρόκρισης έχει επιτευχθεί, ωστόσο η Ιταλία θέλει τη νίκη για να είναι επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της τελικής φάσης που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου αλλά και να βελτιώσει το ράνκινγκ της ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Πέρα μάλιστα από τους τρεις παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά, αξίζει να σημειωθεί πως έμειναν εκτός αποστολής τόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι (Μπρέσια) όσο και ο Μόιζε Κεν (Έβερτον) ενώ επέστρεψαν στους ατζούρι ο φορ της Σασουόλο, Μπεράρντι, και ο μέσος της Ουντινέζε, Μαντραγκόρα.

Η 29μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαντσίνι:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Μίλαν), Γκολίνι (Αταλάντα), Μέρετ (Νάπολι), Σίριγκου (Τορίνο)

Αμυντικοί: Ατσέρμπι (Λάτσιο) Μπιράγκι (Ίντερ), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τσιστάνα (Μπρέσια), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Έμερσον (Τσέλσι), Φλορέντσι (Ρόμα), Ίτσο (Τορίνο), Μαντσίνι (Ρόμα), Ρομανιόλι (Μίλαν), Σπινατσόλα (Ρόμα)

Μέσοι: Μπαρέλα (Ίντερ), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μαντραγκόρα (Ουντινέζε), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τζανιόλο (Ρόμα)

Επιθετικοί: Μπελότι (Τορίνο), Μπεράρντι (Σασουόλο), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Φιορεντίνα), Ελ Σααραουί (Σανγκάη Σενχούα), Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Ορσολίνι (Μπολόνια)

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ