EURO 2016

Ο Κιελίνι αποθέωσε Μανωλά-Παπασταθόπουλο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ζήτησε από τους συμπαίκτες του να βρίσκονται όλοι σε επιφυλακή ενόψει του ματς με την Ελλάδα, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της εθνική Ιταλίας στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και κοινός παρονομαστής σε όλους αυτούς τους αγώνες (κατά σειρά με Πολωνία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Φινλανδία και Λίχτενσταϊν) είναι πως έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Αν το εντυπωσιακό αυτό σερί συνεχιστεί κόντρα στην Εθνική Ελλάδας η "σκουάντρα ατζούρα" θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πανηγυρίσει το "3 στα 3" στην εκκίνηση των προκριματικών του Euro 2020, με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να γνωρίζει πάντως ότι η αποστολή της ομάδας του μόνο εύκολη δεν θα είναι.

"Εάν τη μπάλα την έχουμε εμείς δεν θα την έχει ο αντίπαλος και έτσι θα είναι πιο εύκολο να μη δεχτούμε γκολ. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, να προσέξουμε τόσο το αμυντικό όσο και το επιθετικό κομμάτι εξίσου.

Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε να παίζουμε άμυνα όταν χρειάζεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς και θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε βήμα προς τα εμπρός.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αγώνας με την Ελλάδα θα είναι δύσκολος λόγω της τεχνικής του αντιπάλου μας και της ατμόσφαιρας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς για να νικήσουμε", δήλωσε αρχικά ο καπιτάνο της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (εκπροσώπησε τους παίκτες όντας δίπλα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι), ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην άμυνα της Ελλάδας.

"Έχουν ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που το γνωρίζουμε όλοι: Μανωλάς-Παπασταθόπουλος. Παίκτες διεθνούς φήμης. Έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Έχουν αλλάξει προπονητή και τα πηγαίνουν καλά, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Επιπλέον έχουν και δύο παίκτες που παίζουν στην Μπενφίκα που αγωνίζεται στο Champions League.

Εκτός από όλα αυτά μας περιμένει και ένα θερμό περιβάλλον. Θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή επειδή το ματς θα είναι υψηλού επιπέδου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ελλάδα - Ιταλία: "Να... ξεσκονίσει το κατενάτσιο η Ελλάδα"
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ