EURO 2016

Κρόος: "Ίσως αποσυρθώ από την εθνική μετά το Euro 2020"

Germany's Toni Kroos celebrates at the end of the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Germany's Toni Kroos celebrates at the end of the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας μετά το Euro 2020, καθώς θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχαιρετήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η Γερμανία γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από την Ολλανδία εντός έδρας για τα προκριματικά του Euro 2020, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τόνι Κρόος μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα μετά την ολοκλήρωση του Euro 2020.

"Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι η κατάλληλα στιγμή να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα. Δεν θα... πεθάνω αν δεν καταφέρω να ολοκληρώσω την καριέρα μου, κατακτώντας ένα τρόπαιο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τον προσεχή Ιανουάριο θα κλείσει τα 30.

O έμπειρος χαφ έχει 15 γκολ σε 93 αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ