EURO 2016

Ιταλία: Ισοφάρισε ρεκόρ του 1939 ο Μαντσίνι

Italy coach Roberto Mancini reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Italy coach Roberto Mancini reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Ιταλία νίκησε και το Λίχτενσταϊν, έφθασε τις εννιά σερί νίκες και ο ομοσπονδιακός προπονητής της σκουάντρα ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Βιτόριο Πότσο από το 1939.

Η εθνική Ιταλίας προκρίθηκε ως πρώτη και καλύτερη από τον όμιλο που βρίσκεται και η Ελλάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, αλλά ακόμη και με το εισιτήριο στο χέρι δεν σταματά να νικά.

Η σκουάντρα ατζούρα συνέτριψε με 5-0 το Λίχτενσταϊν στο Βάντουτς κι έφθασε στο ένατο τρίποντο σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην προκριματική διαδικασία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ που κατείχε ο Βιτόριο Πότσο από το 1939!

Βέβαια, ο Μαντσίνι παραμονές της αναμέτρηση στο Ράινπαρκ Στάντιον θέλησε ν' αποφύγει με... ντρίμπλα τις συγκρίσεις: "Ο Πότσο είναι ένας θρύλος επειδή κατέκτησε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και όχι επειδή έκανε εννέα σερί νίκες. Ήταν πολύ όμορφο που είδα το Ολίμπικο με τόσο κόσμο και εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα τον ερχόμενο Ιούνιο".

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ