EURO 2016

Ισπανία: Έγραψε ιστορία με 11 παίκτες από 11 διαφορετικές ομάδες!

Spain's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Norway at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Spain's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Norway at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Εθνική Ισπανίας έγραψε ιστορία στο 699ο παιχνίδι της, καθώς απέναντι στην Νορβηγία παρατάχτηκε για πρώτη φορά με 11 παίκτες που προέρχονταν από ισάριθμες διαφορετικές ομάδες.

Ο αγώνας κόντρα στην Νορβηγία το βράδυ του Σαββάτου (12/10) για τα προκριματικά του Euro 2020 είναι ιδιαίτερος για τον Σέρχιο Ράμος καθώς είναι ο 168ος με τη φανέλα της φούρια ρόχα, που τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στη χώρα του, πάνω από τον Ίκερ Κασίγιας (167).

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως τη βραδιά που ο κάπτεν της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας γράφει ιστορία, κάνει το ίδιο και η φούρια ρόχα για έναν άλλο λόγο, που ίσως να μην έχει ταίρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αναφερόμαστε στο αρχικό σχήμα της καθώς για πρώτη φορά στα 99 χρόνια παρουσίας της εθνικής ομάδας της Ισπανίας και σε σύνολο 699 αγώνων, η φούρια ρόχα παρατάχτηκε με 11 παίκτες όπου εκπροσωπούν 11 διαφορετικές ομάδες! Αυτοί είναι οι εξής:

Κέπα: Τσέλσι

Νάβας: Σεβίλλη

Αλμπιόλ: Βιγιαρεάλ

Ράμος: Ρεάλ Μαδρίτης

Μπερνάτ: Παρί Σεν Ζερμέν

Φαμπιάν Ρουίθ: Νάπολι

Μπουσκέτς: Μπαρτσελόνα

Σαούλ Νίγκεθ: Ατλέτικο Μαδρίτης

Ροντρίγκο: Βαλένθια

Ογιαρθάμπαλ: Ρεάλ Σοσιεδάδ

Θεμπάγιος: Άρσεναλ

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ