EURO 2016

Η φοβερή ραμπόνα του Ελαμπντελαουί κόντρα στους Ισπανούς

England's Wayne Rooney, left, clashes with Norway's Omar Elabdellaoui during the international friendly soccer match between England and Norway at Wembley Stadium in London, Wednesday, Sept. 3, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Wayne Rooney, left, clashes with Norway's Omar Elabdellaoui during the international friendly soccer match between England and Norway at Wembley Stadium in London, Wednesday, Sept. 3, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που είχε καταπληκτική παρουσία στο Νορβηγία - Ισπανία, όχι μόνο κέρδισε το πέναλτι στο τέλος του αγώνα, αλλά έκανε και μια υπέροχη ραμπόνα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. (VIDEO)

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Νορβηγίας στον αγώνα με την Ισπανία που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (12/10) για τα προκριματικά του Euro 2020 ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο η εθνική του ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κινγκ στο 94'.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ήταν η συνολική του παρουσία που ενθουσίασε τους συμπατριώτες του. Ο αρχηγός της Νορβηγίας, μάλιστα, πραγματοποίησε ένα από τα highlights του αγώνα, όταν στο 22' τη φοβερή του σέντρα με ραμπόνα δεν αξιοποίησε στο 22' ο Κινγκ, στην πρώτη φάση απέναντι στη "φούρια ρόχα".

Δείτε την προσπάθεια του Ομάρ στο 00.15 του video που ακολουθεί:

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ