EURO 2016

Η εκπληκτική χειρονομία του Ράμος προς τον Μοράτα

Spain's Alvaro Morata , left, celebrates with Sergio Ramos, right, after scoring his side's third goal during the World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Saturday Sept. 2, 2017. (AP Photo/Paul White)
Spain's Alvaro Morata , left, celebrates with Sergio Ramos, right, after scoring his side's third goal during the World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Saturday Sept. 2, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Σέρχιο Ράμος έκλεψε την παράσταση λίγο πριν το φινάλε του ματς Ισπανίας με την Σουηδία, όταν επέτρεψε στον Άλβαρο Μοράτα να εκτελέσει εκείνος πέναλτι με τη φούρια ρόχα (VIDEO).

Η Ισπανία επιβλήθηκε πανάξια 3-0 της Σουηδίας το βράδυ της Δευτέρας και έκανε το "4 στα 4" στα προκριματικά του Euro 2020, με τον Σέρχιο Ράμος να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Όχι μόνο γιατί άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της "φούρια ρόχα" με εύστοχο πέναλτι στο 64ο λεπτό (έχει πλέον 123 νίκες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του) αλλά επειδή πέντε λεπτά πριν το φινάλε έκανε ευτυχισμένο έναν συμπαίκτη του.

Ο Μοράτα είχε μόλις κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χελάντερ και ο αρχηγός της Ρεάλ είχε πάρει τη μπάλα, όμως αντί να την στήσει στην άσπρη βούλα, την έδωσε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρεάλ και νυν φορ της Ατλέτικο για να αναλάβει εκείνος την εκτέλεση!

"Δεν τον ρώτησα καν για το πέναλτι επειδή ο Σέρχιο πάντα θέλει να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις. Έκανε όμως μία εκπληκτική χειρονομία. Τον ευχαριστώ και ξέρει τι πιστεύω για αυτόν", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του "Μπερναμπέου" ο Μοράτα.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκριματικά Euro 2020: Πάρτι για Ισπανία, "4 στα 4" και η Πολωνία
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ