EURO 2016

Η έκπληξη του Μαντσίνι στην ερώτηση για τον φορ της εθνικής Ιταλίας

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ρωτήθηκε -ενόψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας- για τον παίκτη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για βασικός φορ της Ιταλίας και αιφνιδίασε άπαντες με την απάντηση του.

Η σκουάντρα ατζούρα μετράει 6Χ6 στα προκριματικά του Euro 2020 και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της (ειδικά από τη στιγμή που προέρχεται από την ηχηρή απουσία της από το Μουντιάλ του 2018), με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να κάνει μάλιστα πρόσφατα κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το "Ολίμπικο" κόντρα στην Ελλάδα όπου ενδεχομένως να σφραγιστεί και τυπικά η πρόκριση στα τελικά.

Ενόψει αυτού του αγώνα, ο "Μάντσιο" φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της γειτονικής χώρας και ρωτήθηκε για το ποιον εκ των Μπελότι, Ιμόμπιλε, Κουαλιαρέλα και Μπαλοτέλι σκέφτεται περισσότερο για τη θέση του σέντερ φορ, με την απάντησή του να πιάνει άπαντες στον... ύπνο:

"Ο Αντρέα Πιναμόντι θα είναι ο στράικερ, είναι το μέλλον της εθνικής ομάδας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι για τον 20χρονο επιθετικό της Τζένοα (δανεικός από την Ίντερ) που έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας πλην αυτής των Ανδρών, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των ατζούρι να προσθέτει με νόημα:

"Περιμένω ότι πριν από το Euro 2020 θα ξεπεταχτεί κάποιος εντελώς ξαφνικά, παρότι η βάση αυτής της ομάδας έχει ήδη διαμορφωθεί".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαντσίνι έκανε ειδική μνεία στους αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που απαρτίζουν τη μεσαία γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ενώ ερωτηθείς για τον Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα, είπε:

"Έχει δείξει τρομερή βελτίωση τους τελευταίους έξι μήνες. Για μένα είναι ένας χαφ που μπορεί να παίξει στις πτέρυγες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ