ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EURO 2020: Ο Μαντσίνι χάρηκε με την κλήρωση γιατί δεν έπεσε πάνω στην Γερμανία!

Italy coach Roberto Mancini arrives for the the UEFA Euro 2020 European soccer championship qualifying draw at the Convention Centre in Dublin, Ireland, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Peter Morrison)
Italy coach Roberto Mancini arrives for the the UEFA Euro 2020 European soccer championship qualifying draw at the Convention Centre in Dublin, Ireland, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Peter Morrison) AP PHOTO/PETER MORRISON

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κλήρωση της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2020, με την Εθνική Ελλάδας μεταξύ των αντιπάλων της, καθώς δεν θα βρει στο δρόμο του την... Γερμανία.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών της τελικής φάσης του EURO 2020 με την Εθνική Ελλάδας να τοποθετείται στον 10ο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες των Ιταλίας, Βοσνίας, Φινλανδίας, Αρμενίας και Λίχτενστάιν.

Λίγη ώρα μετά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την κλήρωση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "σκουάντρα ατζούρα" να αναφέρεται στην ομάδα που δεν ήθελε να βρει στο δρόμο του από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 Γερμανία, και να κάνει ειδική μνεία στην Βοσνία.

"Είναι μία καλή κλήρωση, ο στόχος ήταν να αποφύγουμε την Γερμανία και πήγε καλά. Η Βοσνία είναι μία έξοχη ομάδα, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουμε και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται και να κερδίζονται, στα χαρτιά φαίνεται ένας καλός όμιλος αλλά εξαρτάται από μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να πάρουμε τις νίκες", τόνισε ο "Μάντσιο", για να προσθέσει:

"Πιστεύω ότι μπορούμε να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές επειδή η Ιταλία αξίζει να είναι εκεί που ήταν. Η χαμένη πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν μία δύσκολη στιγμή για το ιταλικό ποδόσφαιρο, τώρα υπάρχει αναγέννηση με παίκτες άξιους και νεαρούς σε ηλικία.

Ελπίζω τον Μάρτιο (σ.σ. τότε αρχίζει η προκριματική φάση του Euro 2020) να μην έχουμε τραυματίες, σε αυτούς τους μήνες θα παρακολουθήσουμε και άλλους παίκτες για το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ