ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Το πρόγραμμα της γαλανόλευκης στα προκριματικά του Euro 2020

NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ÅÓÈÏÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο εκτός έδρας ματς ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020. Στις 23 Μαρτίου παίζει με Λιχτενστάιν και τρεις ημέρες μετά με τη Βοσνία. Αναλυτικά το πρόγραμμα της γαλανόλευκης.

Με δύο εκτός έδρας ματς ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020, τα οποία ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019 και ολοκληρώνονται το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Η αρχή θα γίνει στις 23 Μαρτίου κόντρα στο Λιχτενστάιν και τρεις ημέρες αργότερα, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα δώσει το πρώτο ντέρμπι του 10ου ομίλου με αντίπαλο την Βοσνία, με την οποία θα παλέψει για το ένα εισιτήριο για τα τελικά, αν υποθέσουμε ότι τον πρώτο λόγο έχει η Ιταλία.

Θα ακολουθήσει το μεγάλο ματς με την "σκουάντρα ατζούρα" στις 8 Ιουνίου, το οποίο θα γίνει επί ελληνικού εδάφους και αναμένουμε την έδρα που θα δηλώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ στις 11 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε την Αρμενία. Η αυλαία θα πέσει στις 18 Νοεμβρίου κόντρα στην Φινλανδία (εντός).

Η τελική φάση του Euro 2020 θα διεξαχθεί σε δώδεκα ευρωπαϊκές πόλεις. Γι' αυτό και στα προκριματικά θα λάβουν μέρος όλες οι χώρες, αφού δεν υπάρχει κάποια διοργανώτρια. Οι αγώνες θα γίνουν στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ, στο Μπακού, στο Μπιλμπάο, στο Βουκουρέστι, στη Βουδαπέστη, στην Κοπεγχάγη, στη Γλασκώβη, στο Μόναχο, στη Ρώμη και στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής:

(23/3) Λιχτενστάιν-Ελλάδα

(26/3) Βοσνία-Ελλάδα

(8/6) Ελλάδα-Ιταλία

(11/6) Ελλάδα-Αρμενία

(5/9) Φινλανδία-Ελλάδα

(8/9) Ελλάδα-Λιχτενστάιν

(12/10) Ιταλία-Ελλάδα

(15/10) Ελλάδα-Βοσνία

(15/11) Αρμενία-Ελλάδα

(18/11) Ελλάδα-Φινλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ