EURO 2016

Εθνικη Αγγλίας: Πρώτη φορά βασικός ο Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζέιντον Σάντσον επιβραβεύτηκε από τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ για τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ καθώς θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός σε επίσημο ματς της εθνικής Αγγλίας.

Γράφει ιστορία στο "Γουέμπλεϊ" κόντρα στην Τσεχία! Το βράδυ της Παρασκευής (22/3) θα είναι ξεχωριστό στην καριέρα του Τζέιντον Σάντσο καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του θα είναι στο αρχικό σχήμα σε επίσημο αγώνα της εθνικής Αγγλίας, με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να τον εμπιστεύεται για τον πρώτο αγώνα των "λιονταριών" στην προκριματική φάση του Euro 2020.

O τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ στον αστράγαλο και η αποχώρησή του από την ομάδα την Πέμπτη άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο της ενδεκάδας στον Σάντσο, ο οποίος στα 18 του χρόνια μετράει ήδη 3 παρουσίες (κοντά στα 30 λεπτά συμμετοχής) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Χάρι Κέιν, Ραχίμ Στέρλινγκ και Ντέλε Άλι θα πλαισιώσουν στη μεσοεπιθετική γραμμή της Αγγλίας τον Σάντσο, ο οποίος έγινε μάλιστα ο πρώτος Άγγλος στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που έφτασε τις 10 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ