EURO 2016

Ελλάδα - Αρμενία: Με Βλαχοδήμο στο τέρμα, εκτός ο Μανωλάς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλαχοδήμος επιλέχθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να υπερασπιστεί το τέρμα της Εθνικής με την Αρμενία, ενώ ο Σιόβας θα πάρει την θέση του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας σε διάταξη 4-2-3-1.

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιταλία έκανε ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αποψινό αγώνα με την Αρμενία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, με την διάταξη να είναι 4-2-3-1.

Ο Βλαχοδήμος παίρνει την θέση του Μπάρκα στα γκολπόστ, ενώ η έκπληξη είναι η παρουσία του Σιόβα αντί του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Παπασταθόπουλο. Ο Κούτρης ξεκινάει αριστερά αντί του Σταφυλίδη και δεξιά ο Μαυρίας, με τον Ζέκα να επιστρέφει στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη.

Επίσης, ο Πέλκας πήρε φανέλα βασικού ως αριστερός εξτρέμ αντί του Κολοβού, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κουλούρης, με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Φορτούνης, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα της Αρμενίας: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Ισκανιάν.

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ