EURO 2016

Ατσέρμπι και Σπινατσόλα για Ελλάδα: "Θα είναι γιορτή το ματς στην Ρώμη"

Ατσέρμπι και Σπινατσόλα για Ελλάδα: "Θα είναι γιορτή το ματς στην Ρώμη"

Ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως θα έχουν την ευκαιρία νικώντας την Ελλάδα να πανηγυρίσουν στην Ρώμη την πρόκριση στα τελικά του Euro, εμφανίστηκαν σε συνέντευξη Τύπου οι Ατσέρμπι και Σπινατσόλα.

Η Ιταλία αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (12/10) την Εθνική Ελλάδας στο "Ολίμπικο" σε ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς επιστρέφει σε αυτό το γήπεδο μετά από τέσσερα χρόνια (τελευταία φορά που έπαιξε ήταν τον Οκτώβριο του 2015 απέναντι στην Νορβηγία) και δίνει έτσι το 59ο παιχνίδι της ιστορίας της στην Ρώμη, επιτρέποντας την ιταλική πρωτεύουσα να ξεπεράσει το Μιλάνο όσον αφορά στις φορές που έχει φιλοξενήσει την σκουάντρα ατζούρα.

Πέρα όμως από αυτά τα ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία για τους λάτρεις της στατιστικής, το ματς κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους ατζούρι καθώς ξέρουν πως με νίκη κάνουν το 7Χ7 στα προκριματικά και σφραγίζουν πρόωρα την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2020, αφήνοντας οριστικά πίσω την απουσία τους από το Μουντιάλ του 2018.

"Είναι σημαντικο που η εθνική Ιταλίας επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Ρώμη. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε στην Ρώμη και ελπίζουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, κλείνοντας έναν κύκλο και εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Θα είναι ωραίο να μπεις με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας σου στο στάδιο στο οποίο αγωνίζεσαι με το σύλλογό σου, τα συναισθήματά σου είναι ακόμα πιο έντονα", τόνισε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, με τον 31χρονο στόπερ της Λάτσιο να συμπληρώνει με νόημα:

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις, ίσως στη θεωρία να είμαστε ανώτεροι από τις άλλες ομάδες, αλλά οφείλεις να το αποδεικνύεις και στο γήπεδο. Εάν έχεις τόσο θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει πως το σύνολο είναι γεμάτο ποιότητα".

Από την πλευρά του ο αριστερός μπακ της Ρόμα, Λεονάρντο Σπινατσόλα, πρόσθεσε: "Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο Ολίμπικο, θα είναι μία μεγάλη γιορτή το Σάββατο. Το στάδιο θα είναι γεμάτο κόσμο και οι Ρωμαίοι φίλαθλοι θα μας δώσουν μεγάλη θερμότητα.

Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, μία δυνατή εθνική ομάδα με αμυντικούς πρώτης γραμμής που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης. Όλες οι θέσεις καλύπτονται από δύο και τρεις παίκτες".

Σημειώνεται πως το ενδιαφέρον των Ιταλών φιλάθλων για το ματς με την Εθνική Ελλάδας είναι αρκετά μεγάλο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, έχουν ήδη πουληθεί 40.000 εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μαντσίνι έκανε πρόβα ενδεκάδας για το ματς με την Ελλάδα
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ